Δελτίο Τύπου Eden Resort Wellness Rehabilitation

1 μήνα ago ·

Δελτίο Τύπου Eden Resort Wellness Rehabilitation

Ο Οκτώβρης 2018 ήταν μια «Οργάνωση Προώθησης» για το θέρετρο μας. Ο Γενικός Διευθυντής και Διοικητικό Προσωπικό έχουν καταφέρει να συμμετάσχουν σε δύο πολύ σημαντικές εκθέσεις.

Ο 1ος  μας προορισμός στο «Seniormässan 2018» στις 02-04 Οκτωβρίου, στη Στοκχόλμη της Σουηδίας. Η εμπορική έκθεση αυτή απευθύνεται σε δραστήριους και ηλικιωμένους ακροατές και είναι η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση για όσους θέλουν να ζήσουν μια δραστήρια ζωή και να ανακαλύψουν κάτι καινούργιο και κυρίως για εκείνους που είναι 55 ετών και άνω. Εκεί συμμετέχουν εκθέτες με πολλά διαφορετικά θέματα: Ταξίδια, Υγεία, Ομορφιά, Ευεξία, Πολιτισμός, Τεχνολογία και πολλά άλλα.

Ο 2ος μας προορισμός έλαβε μέρος στη Μόσχα, Ρωσία, στις 26-27 Οκτωβρίου, στο «Med Show 2018″ η οποία είναι η κορυφαία εξειδικευμένη έκθεση Ιατρικού Τουρισμού της Ρωσίας που απευθύνεται άμεσα στους ασθενείς, πράκτορες και τους μεσολαβητές. Το MedShow είναι ένα επαγγελματικό γεγονός με ιδιαίτερα τοποθετημένη προώθηση που φέρνει σε επαφή κλινικές, θέρετρα και παρόχους ιατρικού τουρισμού σε άμεση επαφή με τους υποψήφιους Ρώσους ασθενείς και επαγγελματίες πράκτορες.

Στη Ρωσία, συμμετείχαμε επίσης σε συνεργασία με το Συμβούλιο Προώθησης της Υγείας της Κύπρου στο «Φόρουμ Επιχειρήσεων Υγείας & Ευεξίας Ρωσίας-Κύπρου» στις 25 Οκτωβρίου στη Μόσχα. Ο κύριος στόχος του Επιχειρηματικού Φόρουμ ήταν η προώθηση της Κύπρου ως ιδανικό προορισμό υγείας και ευεξίας για τους Ρώσους τουρίστες. Το πρόγραμμα περιλάμβανε τη συμμετοχή των δημοσιογράφων συνέντευξης Τύπου, συναντήσεις Επιχείρηση με Επιχείρηση καθώς και επιτόπου επισκέψεων και επαφών σε ιατρικά κέντρα στη Μόσχα για τη διερεύνηση πιθανών εταιρικών συνεργασιών.

Read more Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δελτίο Τύπου Eden Resort Wellness Rehabilitation

Προσφορές Μέλους

7 μήνες ago ·

Προσφορές Μέλους

Τιμές εισόδου:
Aνά μέρα: €25 το άτομο, €40 το ζευγάρι.
Aνά μήνα: €150 το άτομο, €270 το ζευγάρι.

Τιμές γυμναστήριου:

1 εβδομάδα:    €20
2 εβδομάδες:  €25
3 μήνες:           €105
4 μήνες:           €170

Ατομική γυμναστική:

Aτομική 1 ώρα        €25
Aτομική 4×1 ώρα    €80
Zευγάρι  1 ώρα        €45
Μαθήματα κολύμβησης:

Ανά μέρα: 30 λεπτά €30
Ανά μήνα:  3 φορές την εβδομάδα (30 λεπτά μάθημα)        €90

Για αυτούς που θα ήθελαν να ακολουθήσουν ολοκληρωμένο πακέτο:

Ατομική γυμναστική 1 ώρα την εβδομάδα ή 1 ώρα μαθήματα κολύμβησης ή 1 υδροθεραπεία ή 1 φυσικοθεραπεία.

1 μήνα  €300
3 μήνες €600
6 μήνες €1100
1 χρόνο €1500
(οι τιμές συμπεριλαμβάνουν αόριστη χρήση σε όλες τις προσφορές μέλους, τις πισίνες εξωτερική και εσωτερική, γυμναστήριο, σάουνα, και τζακούζι και 10% έκπτωση στο μπαρ και στο εστιατόριο).

Read more Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Προσφορές Μέλους

21η Διεθνής Έκθεση «TAXIDI»

8 μήνες ago ·

21η Διεθνής Έκθεση «TAXIDI»

ΜΕ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ EDEN SENIORS RESORT WELLNESS & REHABILITATION ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ 21η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ‘’ΤΑΞΙΔΙ 2018’’ 20-22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ.

ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΔΕΚΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΔΩΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΤΩΝ ΕΛΚΥΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΜΑΣ

Read more 2

weather forecast by meteo.com.cy